Mijn favorieten

Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. 

Ook voor een hypotheek bent u bij AVT Makelaars aan het juiste adres. 

Het zoeken naar een woning en de gepaste financiering begint altijd met de vraag: "hoeveel kan ik lenen?". Verder zijn vragen als hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn van groot belang. Tijdens een adviesgesprek maken onze erkende hypotheekadviseurs een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. 

Onze erkende hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en doen zaken met meer dan 20 hypotheekverstrekkers. Onze adviseurs kiezen dan ook samen met u de hypotheek die het beste bij u past. 
 
AVT Makelaars

Als u een woning koopt, staat u er bij AVT Makelaars zeker niet alleen voor. Tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Wij selecteren de juiste hypotheek, verzorgen de diverse akten en stellen een bijbehorend verzekeringspakket voor uw woning samen. U heeft hier verder geen omkijken meer naar!

Meer weten? Neem even contact met ons op