Mijn favorieten

Onze medewerkers

AVT Makelaars

Danny van Buuren
Danny van Buuren
Registermakelaar/ taxateur o.g.
+31203144469 +31646080222
Een huis, dat is de grootste aankoop in je leven wordt er vaak gezegd en dat klopt.

Ik was altijd al aangetrokken door het vastgoed. De architectuur, maar ook zeker het bouwtechnische element fascineert mij erg.
Vandaar dat ik na mijn middelbare school een bouwtechnische studie ben gaan doen.
Na in verschillende vakgebieden werkzaam te zijn geweest, zijn we in 2004 AVT Makelaars begonnen. Ik vind het belangrijk dat een koper of verkoper de juiste beslissing neemt. Buiten mijn certificering als beëdigd Makelaar/ Taxateur o.g., ben ik gaandeweg ook mijn financiële papieren gaan halen zoals Assurantie B en Erkend Hypotheekadviseur. Een specialisme in Bijzonder Beheer Taxatie mocht ook op mijn lijstje niet ontbreken.
Ik vind het heerlijk om met verschillende mensen in contact te komen, dankzij mijn bouwtechnische achtergrond adviseer ik ook in uitbreiding en andere mogelijkheden. Kopen en verkopen moet (over het algemeen) een feestje zijn.

Wil je een woning kopen of verkopen in de omgeving van Amsterdam? Dan hoop ik dat wij daar een rol in mogen spelen en je contact opneemt met ons kantoor.

Tot snel?

Met een huiselijke groet,

Danny van Buuren
Afra van Buuren
Afra van Buuren
Allround medewerkster
+3120 3144469 +316 28532279
Bij ons voelt iedereen zich “thuis”

Dat is althans het gevoel wat ik de mensen probeer te geven.
Mijn vader had een assurantiekantoor aan huis, dat hield in dat het hele gezin de cliënten wel persoonlijk kon. Daar dat alles laagdrempelig was gaf dat de cliënt een goed gevoel.
Dat is nu precies wat wij bij AVT ook hebben bereikt, laagdrempelig en korte lijnen.
Na diverse jaren in de assurantiën werkzaam te zijn geweest, werk ik alweer sinds 2006 in de makelaardij.
Het Assurantiekantoor (Diemen Adviesgroep) van mijn vader en oom zit tegenwoordig in hetzelfde pand als AVT.

Dankzij ons hechte team weten wij allemaal wel wat er gaande is en welke partij bij welke woning hoort. De veelzijdigheid van mijn functie, zowel op kantoor als buiten, maakt werken zeer plezierig.

Heeft u dus een huis te verkopen/ verhuren, zoekt u een nieuwe woning of betreft het een taxatie, dan nodig ik u graag uit om ons kantoor te bezoeken en hoop ik dat u ook het “thuis” gevoel ervaart.

Tot snel?

Met een huiselijke groet,

Afra van Buuren
Patricia Huijbrechtse
Patricia Huijbrechtse
Register Makelaar-Taxateur
020-3144469 +31646013144
Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij, zowel in Amsterdam als in Diemen.
Ik vind het nog steeds een geweldig vak en haal erg veel voldoening uit mijn werk. Het is een voorrecht om mensen te mogen begeleiden bij de grootste aankoop in hun leven wat vaak met veel emotie gepaard gaat. Dan is het juist mijn taak om los van de emotie te zorgen dat een huis voor de juiste prijs wordt verkocht of aangekocht.

Ik heb veel ervaring met zowel aan- als verkoop van een woning en daarnaast houd ik mij ook bezig met het taxeren van onroerend goed. Ik ben zelf geboren en getogen in Amsterdam en woon met mijn echtgenoot en dochter in Amsterdam Kadoelen.

Tot snel?

Met een huiselijke groet,

Patricia Huijbrechtse
Stefan Bijlsma
Stefan Bijlsma
ARMT Makelaar
+312 3144469 +316 48770844
Klanten een goed gevoel geven.
Ik ben sinds mijn 20ste jaar werkzaam in de makelaardij. Van huis uit ben ik opgegroeid in de makelaardij. Het “ makelen” heeft mij altijd aangetrokken.

Dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel, altijd klaar staan voor je klant. Wat mensen vaak vergeten, een makelaar verkoopt niet alleen je huis, hij behartigt al jouw belangen omtrent de
aan- of verkoop.
Een huis verkopen is in veel gevallen een emotionele stap; kinderen hebben de eerste stapjes in de woonkamer gezet, fijne herinneringen aan verjaardagen en ga zo maar door.

Het verkopen/ aankopen van een woning doe je maar een paar keer in je leven en vaak doe je dit niet vanuit een zakelijk oogpunt, hiermee vind ik het belangrijk je zowel zakelijk als emotioneel te begeleiden.

Kom eens langs bij ons op kantoor!

Met een huiselijke groet,

Stefan Bijlsma
Bibi van der Vliet
Bibi van der Vliet
020-3144469
Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij AVT makelaars. Na een aantal keer geswitcht te zijn van opleiding, is dit op mijn pad terecht gekomen en ben ik hier niet meer weg te slaan. Wat mij aantrekt in deze baan is het contact met klanten en de diversiteit. Ik vind het belangrijk om mensen goed te kunnen helpen en te adviseren waar nodig. Hiervoor zijn natuurlijk ook de juiste papieren nodig, vandaar dat ik bezig ben met het behalen van mijn diploma in de makelaardij.

Ik hoop u snel van dienst te kunnen zijn bij AVT makelaars en wie weet tot ziens in een van onze woningen?!

Met een huiselijke groet,

Bibi van der Vliet