Blog

Bereid je voor als een pro: koperstips voor de NVM Open Huizen Dag
Geplaatst op: 28 september 2023
Hey daar! Ben je van plan om de NVM Open Huizen Dag te bezoeken? Dan heb ik goed nieuws voor je. In dit artikel geven wij van AVT Makelaars je een paar gouden tips om je als een echte pro voor te bereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook voor huizenjacht! Deze knallende tips kunnen je niet alleen tijd besparen, maar ook veel kopzorgen. Lees snel verder en ga als een pro de NVM Open Huizen Dag tegemoet.
Lees meer...
Dé verkooptips voor een succesvolle NVM Open Huizen Dag
Geplaatst op: 28 september 2023
De NVM Open Huizen Dag staat voor de deur en bij AVT Makelaars hebben we alles tot in de puntjes voorbereid; van een schitterende vermelding op Funda en onze eigen website tot een uitgekiende strategie op social media en offline. Maar wist je dat je zelf ook een cruciale rol speelt in het succes van deze dag? Precies, het is jouw huis dat in de schijnwerpers staat. Lees daarom snel verder en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat jouw woning straks het stralende middelpunt is!
Lees meer...
Jouw kans om je droomhuis te ontdekken op de NVM Open Huizen Dag
Geplaatst op: 26 september 2023
Droom je van een nieuwe woning in de betoverende omgeving van Amsterdam of het rustieke Diemen? Maak die droom dan concreet tijdens de NVM Open Huizen Dag op 30 september 2023.
Lees meer...
Jouw droomhuis: instapklaar of een kluswoning?
Geplaatst op: 20 september 2023
Bij het zoeken naar een nieuw huis sta je voor een belangrijke keuze: ga je voor een instapklare woning of een kluswoning? Droom je van een huis waarin je je eigen stijl tot in de kleinste details kunt doorvoeren, of kies je voor het gemak van een instapklare woning? Het is een keuze die niet alleen bepalend is voor je woongenot, maar ook voor je budget en de planning van je verhuizing. Wij helpen je graag op weg door de voor- en nadelen van beide opties naast elkaar te zetten.
Lees meer...
5 redenen waarom de NVM Open Huizen Dag een 'Must-Do' is voor elke huizenverkoper
Geplaatst op: 12 september 2023
De NVM Open Huizen Dag. Misschien heb je er weleens van gehoord, maar heb je het zelf nog niet ervaren. Dit is dé dag waarop je als verkoper de kans hebt om jouw huis in de spotlight te zetten en voor kopers om hun droomhuis te vinden. Dit jaar vindt de NVM Open Huizen Dag plaats op zaterdag 30 september 2023. Dus markeer die datum in je agenda, want deze dag wil je niet missen. Lees verder en ontdek hoe deze speciale dag je kan helpen om sneller en efficiënter je huis te verkopen.
Lees meer...
Waarom een aankoopmakelaar cruciaal is bij het kopen van je droomhuis
Geplaatst op: 30 augustus 2023
De zoektocht naar je droomhuis is begonnen, maar de wegen van de vastgoedmarkt zijn verwarrend en vol verrassingen. Heb je wel eens overwogen hoe een aankoopmakelaar je hierin kan bijstaan? Nee? Lees dan snel verder, want dit zou wel eens de sleutel tot jouw nieuwe thuis kunnen zijn!
Lees meer...
Waarom september dé maand is om jouw huis te verkopen
Geplaatst op: 16 augustus 2023
September komt eraan, en terwijl de bladeren gaan verkleuren, veranderen ook de kansen op de Amsterdamse woningmarkt. Als je hebt overwogen jouw huis te verkopen, is dit hét moment. Maar waarom juist jouw woning verkopen in september? Wij als NVM makelaar in Amsterdam en omgeving zetten de feiten voor je op een rijtje.
Lees meer...
Fijne tips voor het kopen van een woning in de huidige woningmarkt
Geplaatst op: 22 juli 2022
Zelfs in de huidige woningmarkt, een verkopersmarkt, kun je als koper een woning kopen. AVT Makelaars deelt een aantal tips om te zorgen dat het kopen van een woning wat eenvoudiger wordt.
Lees meer...
Zo ga je goed voorbereid als koper naar een bezichtiging!
Geplaatst op: 24 juni 2022
Hoe kun je als koper goed voorbereid naar een bezichtiging gaan? Wij van AVT Makelaars delen tips, zodat je op een ontspannen manier rustig naar een bezichtiging gaat.
Lees meer...
Dit waren de belangrijkste ontwikkelingen in de huizenmarkt van het eerste kwartaal 2022
Geplaatst op: 7 juni 2022
Dit moet je weten van het eerste kwartaal 2022!
Lees meer...
Wat is veranderd aan overdrachtsbelasting in 2021?
Geplaatst op: 20 februari 2021
De overdrachtsbelasting is veranderd in 2021. Welke gevolgen heeft dit voor jou? Wij van AVT Makelaars leggen het uit.
Lees meer...