Mijn favorieten

Projecten-Nieuw-Verbouw

Het Schetsblok langs de Westlandgracht

In de gezellige Hoofddorppleinbuurt, langs de Westlandgracht komt het Schetsblok. Wonen in het Schetsblok is alle voordelen van stedelijk wonen, maar dan wel in een parkachtige omgeving. Het Schetsblok bestaat uit 6 verdiepingen, met ruimte voor ca. 26 woningen en parkeerplaatsen onder het gebouw. Er is voor ieder wat wils! Er zijn niet alleen leuke startersappartementen, maar ook grote maisonnettes voor gezinnen op de begane grond. En op de bovenste verdieping twee grote penthouses met een geweldig uitzicht!

Meer weten: www.schetsblok-westlandgracht.nl/

   
DeFlat De Flat
Klushuizen in De Flat Kleiburg in de Bijlmer. Klushuizen zijn casco woningen die je kunt schakelen zoals je wilt: links, rechts, boven en onder elkaar. Veel vierkante meters voor weinig geld! 
Zelf je vierkante meters bepalen en plattegrond bedenken. Een enorme doorzonwoning, of een appartement met vier verdiepingen. Het kan in De Flat! Je bepaalt zelf hoe je woning eruitziet. En dat voor weinig geld.  

Meer weten: www.klushuisamsterdam.nl
   
WebuildHomes WeBuildhomes
Jij kiest, wij bouwen! Stel je eens voor dat je zelf jouw droomhuis, onder architectuur ontworpen, zou kunnen uitkiezen. Een duurzaam huis bovendien, voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening. Kan dat? 
Bij WeBuildHomes wel. Wij vinden dat iedereen recht heeft op architectuur en keuzevrijheid voor de prijs van een doodgewoon rijtjeshuis. Daarom introduceren we een online bibliotheek vol unieke huizen, door verschillende architecten ontworpen. Jij kiest daaruit jouw droomhuis en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Zo snel en simpel kan het zijn.

Meer weten: www.webuildhomes.nl