Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Buitenlust 28 in Diemen 1111 JJ

Buitenlust 28

1111 JJ Diemen
Vraagprijs € 469.028,- k.k.

Omschrijving

Prachtige hoekwoning, voorzien van serre, 26 zonnepanelen, vloerisolatie, gelegen in een autoluwe straat in Diemen-Centrum en met grote tuin op het zonnige zuidoosten!

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

In de zeer kindvriendelijke en rustige woonwijk bieden wij, deze heerlijke 5-kamer hoekwoning van ca. 126m² met een voor- zij en achtertuin, aan.
De ligging bepaalt...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 126 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Prachtige hoekwoning, voorzien van serre, 26 zonnepanelen, vloerisolatie, gelegen in een autoluwe straat in Diemen-Centrum en met grote tuin op het zonnige zuidoosten!

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

In de zeer kindvriendelijke en rustige woonwijk bieden wij, deze heerlijke 5-kamer hoekwoning van ca. 126m² met een voor- zij en achtertuin, aan.
De ligging bepaalt veel….. en deze is goed….

De woning (op eigen grond) is zeer goed onderhouden en mede door de energiezuinigheid voorzien van label A. Dankzij de ideale centrale locatie in het Centrum in "Spoorzicht 2" en de autoluwe en ruime straten, is deze wijk zeer gewild.
Tevens vindt u op loop afstand diverse scholen en het winkelcentrum "Diemerplein" met o.a. een Hema, een AH XL, Deen etc. Daarnaast zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en hoeft u zeker niet stil te zitten! In de omgeving zijn diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus, tram 19 en trein). Er is voldoende (blauwe zone met vergunning € 96,- p/ 2 jaar) parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend en dit op nog geen 15 minuten van hartje Amsterdam! Zoekt u de rust? Dan is het Diemerbos zeker iets voor u.

Indeling:
Voortuin, entree van de woning. In de hal bevindt zich de garderobe/ meterkast, het moderne toilet met wandcloset en fonteintje en geeft toegang tot de woonkamer. De (doorzon) woonkamer is voorzien van gestuukte wanden en plafond, plavuizen vloer en open haard. Het doorzon karakter van de woonkamer geeft niet alleen een ruim gevoel, het komt tevens de natuurlijke lichtinval ten goede. De woonkamer geeft u ook toegang tot de eerste verdieping en de open keuken, gelegen aan de achterzijde. De keuken is voorzien van veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals: een extra brede 5-pits inductie kookplaat (2016) met boost functie voor wokken, combi-magnetron-oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met separate vriezer. Aan de achterzijde is de berging bij de woning getrokken, voorzien van extra ramen en tuindeur en functioneert nu als muziekkamer. Deze kamer is tevens voorzien van een designradiator. Hier heeft u ook toegang tot de glazen serre.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang komt u op de overloop. Hier heeft u normaal toegang tot 3 slaapkamers. Echter, door het samenvoegen (eenvoudig terug te brengen) van 2 slaapkamers is er nu 1 riante doorzon slaapkamer ontstaan. Aan de achterzijde treft u de 2e slaapkamer en aan de voorzijde de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool en douche functie, wastafel, designradiator en een 2e toilet.

Tweede verdieping:
Via de trapopgang komt u op de tweede verdieping. Op de ruime overloop bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, droger en de ATAG HR cv opstelling. Aansluitend betreedt u een ruime slaapkamer welke is voorzien van een dakraam en een wastafel.

Tuin:
De achtertuin, met beplanting en sierbestrating aangelegd en met een geweldige glazen serre, is zeer goed gelegen en is dankzij de hoekligging extra breed. In het vroege voorjaar of najaar kunt u hier al heerlijk genieten. De huidige eigenaren hebben de achtertuin omgetoverd tot een heerlijke mediterrane tuin met veel exotische planten. Dankzij de ligging op het zuidoosten kunt u hier van de ochtend tot in de avond heerlijk genieten. De achtertuin is te betreden via de serre en de achterom.
De voortuin is eveneens voorzien van sierbestrating en beplanting.

Berging:
De houten berging is gelegen aan de zijkant van de woning en is zowel via de voor- als achterzijde te betreden.

Bijzonderheden:
-Gelegen op eigen grond;
-Goed onderhouden en prettig gelegen;
-Energielabel A, energiezuinig, 26 zonnepanelen; per jaar ca € 1200,- opbrengst;
-App voor telefoon van Solar Edge waarop alle real time informatie te zien is;
-Vloerisolatie, zijgevel in 2017 opnieuw gevoegd;
-Wall box aan voorkant huis om elektrische auto op te laden;
-Serre puntdak van staal en gehard zonwerend glas; heerlijk beschut buiten zitten als het voor de tuin nog te koud is;
-Prachtige tuin met buitenkraan, blauwgrijze granieten tegels en subtropische bomen en planten;
-Ruim parkeerterrein omringt door bomen, parkeervergunning €96,- p/ 2 jaar;
-Ideaal voor jonge gezinnen i.v.m. autoluwe wijk;
-Op loopafstand van treinstation Diemen centrum en 15 min. A’dam CS.

Eigenaar verteld:
Dit is heel een fijn huis waar wij ruim 18 jaar met heel veel plezier hebben gewoond. Na een drukke dag werken, en in het weekend is het een oase van rust; geen auto's in de straat en alleen uitzicht op groen. In de voortuin staan 2 witte bloesembomen die het hele jaar worden bezocht door koolmeesjes. Ook in de straat staan prachtige bloesembomen. De Gemeente Diemen heeft een opvallende goede hovenier in dienst die alle openbare ruimten met heel veel smaak inricht.
Alle voorzieningen zoals scholen, sportclub, winkels en lekkere restaurantjes zijn op loopafstand en je loopt of fietst zo de prachtige natuur in tussen Diemen en Muiden. Amsterdam en het Markermeer zijn binnen 10 minuten te bereiken.
De sfeer in de buurt is heel sociaal en dynamisch en de buren zijn prettige en gezellige mensen waar wij van op aan kunnen. Wij gaan hen echt missen!

Op een zonnige dag is het extra genieten van de mediterrane inrichting van de tuin. Je krijgt echt een vakantiegevoel met al de tropische bomen en planten om je heen. Vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kun je overdag en in de avond buiten in de serre al genieten zonder dat de kou je wegjaagt. De serre kan in de winter dicht gemaakt worden en als kas fungeren.
Als het 's avonds donker is en je doet de sfeerverlichting in de tuin en/of in de serre aan, doet deze tuin je denken aan een warme zomeravond, zelfs midden in de winter!
Tot slot; wij hebben verleden jaar zonnepanelen laten installeren om bij te dragen aan een beter milieu en dit levert ook nog eens ruim voldoende elektriciteit op voor het huis én het laden van de elektrische auto. De volgende bewoners zullen net als wij enorm gaan genieten van dit energiezuinige huis en de locatie.


Kortom, deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Bent u al nieuwsgierig geworden!
Maak dan snel een afspraak om de woning te bezichtigen!


***ENGLISH TRANSLATION***


Beautiful corner house, equipped with conservatory, 26 solar panels, floor insulation, located in a car-free street in Diemen-Centrum and with large garden on the sunny southeast!

In the very child-friendly and quiet residential area we offer this lovely 5-room corner house of approx. 126m² with a front and back garden.
The location determines a lot..... and it is good....

The house (on own land) is very well maintained and partly due to the energy efficiency provided with label A. Thanks to the ideal central location in the Center in "Spoorzicht 2" and the car-free and spacious streets, this district is very popular.
You will also find several schools and shopping center "Diemerplein" with a Hema, AH XL, Deen etc. In addition, there are several sports facilities nearby and you certainly do not have to sit still! In the vicinity there are several pick-up points for public transport (bus, tram 19 and train). There is sufficient (blue zone with permit € 96, - p / 2 years) parking and there are several roads in the neighborhood (A1, A2, A10). In short, the accessibility is excellent and this is less than 15 minutes from the heart of Amsterdam! Are you looking for peace? Then the Diemerbos is definitely something for you.

Layout:
Front garden, entrance of the house. In the hall is the cloakroom / meter cupboard, the modern toilet with tap and gives access to the living room. The (through) living room has plastered walls and ceiling, tiled floor and fireplace. The transparent character of the living room not only gives a spacious feeling, it also benefits the natural light. The living room also gives you access to the first floor and the open kitchen, located at the rear. The kitchen is equipped with plenty of storage space and various appliances such as: an extra wide 5-burner induction hob (2016) with boost function for wok, microwave oven, extractor, dishwasher and fridge with separate freezer. At the rear, the storage room is pulled by the house, with extra windows and garden door and now functions as a music room. This room also features a designer radiator. Here you also have access to the glass conservatory.

First floor:
Via the staircase you will reach the landing. Here you normally have access to 3 bedrooms. However, by merging (easy to bring back) of 2 bedrooms, 1 spacious bedroom has been created. At the rear you will find the 2nd bedroom and the bathroom at the front. The bathroom has a bath with whirlpool and shower function, washbasin, design radiator and a second toilet.

Second floor:
Via the staircase you enter the second floor. On the spacious landing is the connection for the washer, dryer and the ATAG HR cv setup. Then you enter a spacious bedroom which is equipped with a skylight and a sink.

Garden:
The backyard, with planting and ornamental paving laid out and with a great glass conservatory, is very well located and thanks to the corner location is extra wide. In the early spring or autumn you can enjoy yourself here. The current owners have transformed the back garden into a delightful Mediterranean garden with many exotic plants. Thanks to its location on the southeast you can enjoy the morning until the evening. The backyard can be entered through the conservatory and the back.
The front garden is also equipped with ornamental paving and planting.

Storage:
The wooden shed is located on the side of the house and can be accessed via the front and back.

Particularities:
-Located on private land;
-Well maintained and pleasantly located;
-Anergy label A, energy-efficient, 26 solar panels; per year about € 1200, - revenue;
-App for telephone from Solar Edge showing all real time information;
-Floor insulation, side wall re-attached in 2017;
-Wall box at front of house to recharge electric car;
-Serre pointed roof of steel and tempered solar protection glass; wonderfully sheltered sitting outside if it is too cold for the garden;
-Beautiful garden with outside tap, blue-gray granite tiles and subtropical trees and plants;
-Room car park surrounded by trees, parking permit € 96, - p / 2 years;
-Ideal for young families i.v. car-free neighborhood;
-Within walking distance from train station Diemen center and 15 min. A'dam CS.

Owner told:
This is a very nice house where we have lived with great pleasure for over 18 years. After a busy day of work, and on weekends it is a haven of peace; no cars in the street and only views of green. In the front garden there are 2 white blossom trees that are visited all year by great tits. There are also beautiful blossom trees in the street. The Municipality of Diemen employs a remarkable good gardener who organizes all public spaces with great taste.
All facilities such as schools, sports club, shops and nice restaurants are within walking distance and you walk or cycle in the beautiful nature between Diemen and Muiden. Amsterdam and the Markermeer are within 10 minutes.
The atmosphere in the neighborhood is very social and dynamic and the neighbors are pleasant and friendly people that we can rely on. We are really going to miss them!

On a sunny day it is extra enjoyment of the Mediterranean décor of the garden. You really get a holiday feeling with all the tropical trees and plants around you. Early in the spring until late in the autumn you can enjoy the day outside and in the evening outside in the conservatory without the cold chase you away. The conservatory can be closed in the winter and act as a greenhouse.
When it is dark at night and you do the mood lighting in the garden and / or in the conservatory, this garden reminds you of a warm summer evening, even in the middle of winter!
Finally; we have installed solar panels last year to contribute to a better environment and this also provides ample electricity for the house and the charging of the electric car. The following residents will enjoy the energy-efficient house and the location just like us.


In short, this property is definitely worth a visit!

Are you already curious!
Then quickly make an appointment to view the property!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 469.028,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 126 m² Perceeloppervlakte 196 m² Gebouwgebonden buitenruimte 14 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 414 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 25-02-2029 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel ATAG (Gas Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 55 m² (9.53 m bij 5.72 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Diemen Sectie A Perceelnummer 3060 Oppervlakte 196 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Buitenlust 28, 1111 JJ Diemen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.