Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Pampuslaan 501 in Amsterdam 1087 HP

Pampuslaan 501

1087 HP Amsterdam
Koopsom € 460.000,- v.o.n.

Omschrijving

EVEN AFWACHTEN OF DE GEMEENTE HET AAN ONS TOEWIJST, MAAR INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS.
Schrijf u in en beslis mee in het ontwerpen van uw eigen appartement.
Let op, deze fase in het project is kosteloos.


UW APPARTEMENT OP MAAT ONTWIKKELD
Zoekt u een appartement waar u zelf de indeling van kan bepalen? Wilt u (weer) in Amsterdam wonen, met alle voorzieningen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

EVEN AFWACHTEN OF DE GEMEENTE HET AAN ONS TOEWIJST, MAAR INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS.
Schrijf u in en beslis mee in het ontwerpen van uw eigen appartement.
Let op, deze fase in het project is kosteloos.


UW APPARTEMENT OP MAAT ONTWIKKELD
Zoekt u een appartement waar u zelf de indeling van kan bepalen? Wilt u (weer) in Amsterdam wonen, met alle voorzieningen onder handbereik maar zonder de drukte, en de natuur om de hoek? Of zoekt u een appartement waar u wonen en bijvoorbeeld zorg, werken aan huis, of een fijne logeerplek kunt combineren? Sluit u dan aan bij ons initiatief Heer, Prins en Keizer om dit mogelijk te maken.
 
INFORMATIE
De informatie avond was een groot succes.
Heb je interesse om aan dit unieke project deel te nemen, dan praten we je graag bij.
Je mag ons mailen of bellen naar: info@avtmakelaars.nl of bel 020-314 44 69
 
 
WIE WIJ ZIJN
Heer, Prins en Keizer is een initiatief van Xander Vermeulen Windsant, ondersteund door Danny van Buuren van AVT Makelaars. Xander is als initiatiefnemer en architect betrokken bij de ontwikkeling van een zelfde soort appartementengebouw in Bloemendaal en heeft samen met Danny intensief aan het grootste zelfbouwproject van Amsterdam gewerkt: Kleiburg. Danny heeft daarnaast ook ervaring met het Schetsblok aan de Westlandgracht en Building Homes. Onze gezamenlijke ervaring en kennis, ondersteund door een ervaren ontwikkelende bouwer, zetten we nu in voor dit initiatief.
 
HET PROJECT
Heer, Prins en Keizer zal een kleinschalig appartementengebouw met 36-40 woningen. worden. Niet voor u, maar mét u ontworpen en ontwikkeld. Het project hebben we in drie kleinere delen gedeeld: Heer, Prins en Keizer.
Elk gebouw heeft een eigen identiteit, eigen architectuur en eigen sfeer door de plek waar ze in de buurt zal liggen. De drie gebouwen delen met elkaar een gezamenlijke, efficiënte parkeeroplossing voor auto’s en fietsen en een heel duurzame installaties voor warmte en elektriciteit.
 
HOE
Binnen Heer, Prins en Keizer kiest u met ons de door u gewenste plek, en de globale omvang van uw woning. Indeling, afwerking maar ook de grootte en oriëntatie van buitenruimten bepaalt u, binnen de ‘spelregels’ die we met elkaar per gebouw zullen opstellen, helemaal zelf. Open plattegronden, zonder hinderlijke dragende wanden, bieden u alle vrijheid om dit te doen. De spelregels garanderen dat we met elkaar een technisch haalbaar en betaalbaar gebouw ontwerpen, binnen de regels die de gemeente stelt en dat als geheel een samenhangende uitstraling heeft.
 
WAT WIJ VOOR U DOEN
Onze ervaring als initiatiefnemers ontzorgen wij u van:
alle financiële en juridische zaken
alles wat te maken heeft met de gemeentelijke procedures en vergunningen.
 
Zo kunt u zich, samen met uw toekomstige buren, helemaal concentreren op de indeling, inrichting en uitstraling van uw eigen woning en gebouw.
Ook zorgen we ervoor dat:
de hele ontwikkeling er ook daadwerkelijk komt: wij garanderen dat alle woningen verkocht worden.
een ontwikkelend bouwbedrijf vanaf het begin betrokken is om mee te denken hoe we onze gezamenlijke ambities betaalbaar en efficiënt kunnen uitvoeren.
wij samen met de ontwikkelende bouwer de risico’s van het project dragen, en;
wij verzorgen grotendeels de voorfinanciering van allerlei kosten die in het begin gemaakt moeten worden.
 
In dit proces bent u onze mede-opdrachtgever. Samen ontwikkelen we het project, en we nemen samen de beslissingen.
 
DE WONINGEN
De woningen zullen gemiddeld 100m2 groot worden, maar kunnen variëren van 50-60m2 tot 200+m2. Alle woningen zullen ontsloten worden door een portiek met lift en trappenhuis, met 2-4 woningen per verdieping. Buitenruimten kunnen naar wens, binnen de bouwregels van de Gemeente, zelf bepaald worden.
 
KOSTEN
De VON prijs zal gemiddeld op €4.500-4.600 per m2 uit komen, op basis van eeuwigdurend AFGEKOCHTE erfpacht, maar zonder de hele persoonlijke keuzes voor keuken, badkamers en andere (ons nog niet bekende) wensen voor de afbouw. Met afgekochte erfpacht, is canonbetaling verleden tijd.
 
HET PROCES
De Gemeente Amsterdam organiseert op dit moment een tender (inschrijving) voor de kavel waarop Heer, Prins en Keizer kan komen. Medio januari is bekend of onze inzending de optie krijgt om het plan verder te ontwikkelen. Dat proces, en de tijd om het project te bouwen, maakt dat de oplevering eind 2021, begin 2022 te verwachten is.

Wij hopen je interesse te hebben gewekt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 460.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2021 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 100 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse A+++++ Energie einddatum 16-10-2028 Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Pampuslaan 501, 1087 HP Amsterdam

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.